Doping : avhengighet, forfengelighet og ytelse

Doping : avhengighet, forfengelighet og ytelse Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,51 MB
FILNAVN
Doping : avhengighet, forfengelighet og ytelse.pdf
ISBN
9573151783032

BESKRIVELSE

Hva er doping? Hvem doper seg, og hvorfor? Hvordan kan vi forebygge bruk av dopingmidler?Doping – Avhengighet, forfengelighet og ytelse belyser doping i ulike miljøer og områder av samfunnet, herunder innen idretten og i kroppsbyggermiljøer, i arbeidslivet, blant studenter og i ungdomsmiljøer. De til sammen 11 forfatterne presenterer oppdatert og ny innsikt i blant annet årsaker til og virkninger av bruk av dopingmidler, ikke-medisinsk bruk av anabole-androgene steroider (AAS), forholdet mellom bruk, misbruk og avhengighet og forebygging og behandling. Antologien gir også et historisk tilbakeblikk på bruken av dopingmidler i krig og krisesituasjoner. Boken er skrevet for studenter som tar bachelor, master eller videreutdanning innen helse- og sosialfag, samfunnsvitenskapelige fag, idrettsfag, politifag, kriminalomsorg og innenfor Forsvaret. Forskere og andre som arbeider med dopingproblematikk, vil også ha nytte av den.

Avhengighet, forfengelighet og ytelse», som gis ut på CappelenDamm i disse dager, belyser doping i ulike miljøer og områder av samfunnet, herunder innen idretten og i kroppsbyggermiljøer, i arbeidslivet, blant studenter og i ungdomsmiljøer. Doping Avhengighet, forfengelighet og ytelse. 317 s, tab, ill.

Ungdom og idrett. Ørnulf Seippel, Mari Kristin Sisjord og Åse Strandbu. Doping.

RELATERTE BØKER