Førstehjelp på barn

Førstehjelp på barn Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,16 MB
FILNAVN
Førstehjelp på barn.pdf
ISBN
3467033042573

BESKRIVELSE

Populær og nyttig bok i ny, revidert utgave. En meget praktisk håndbok for foreldre og alle som har med småbarn å gjøre. Boken viser hurtig og trygg behandling av alt fra skrubbsår til kvelning. All praktisk behandling vises i enkle trinn-for-trinn bilder.

En meget praktisk håndbok for foreldre og alle som har med småbarn å gjøre. Boken viser hurtig og trygg behandling av alt fra skrubbsår til kvelning.

Hvordan hjerte- og lungeredning skal utføres på barn er det mange foreldre som er usikre på. Den beste måten å lære seg førstehjelp på, er å gå på et førstehjelpskurs. Røde Kors er en av mange tilbydere av førstehjelpskurs, både for privatpersoner, organisasjoner og bedrifter.Mange bedrifter bestiller førstehjelpskurs i vår nettbutikk Røde Kors Førstehjelp AS. Førstehjelp er kjempeviktig og kan i mange tilfeller redde liv.

RELATERTE BØKER