Gjennom ilden

Gjennom ilden - Stig Aasvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Aasvik
DIMENSJON
3,87 MB
FILNAVN
Gjennom ilden.pdf
ISBN
7712576803792

BESKRIVELSE

Lasse var nyutdannet brannmann i 1981. Han hadde jobbet en uke da brannbilen kjørte inn i en gasslekkasje. Gassen eksploderte. Lasse løp gjennom ilden og overlevde. Så vidt. Hele ansiktet og store deler av kroppen ble vansiret.På mirakuløst vis har Lasse Gustavson kjempet seg tilbake til livet. I «Gjennom ilden» forteller Lasse om livet etter ulykken. Om å se seg i speilet. Om å forsone seg med det som har skjedd. Om kampen for å få kontakt med sitt indre når det ytre er ødelagt.I samtale med forfatteren formidler Lasse sin varme og livslyst, slik den var før ulykken og slik den er i dag. Boka er illustrert med fotografier fra tida før og etter ulykken.«Gjennom ilden» er en bok som kan forandre ditt liv.

Lasse løp gjennom ilden og overlevde. Så vidt.

På mirakuløst vis har Lasse Gustavson kjempet seg tilbake til livet. I «Gjennom ilden» forte I Gjennom ilden forteller Lasse om livet etter ulykken.

RELATERTE BØKER