Glassvinge

Glassvinge - Katrine Engberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katrine Engberg
DIMENSJON
9,29 MB
FILNAVN
Glassvinge.pdf
ISBN
3382138769631

BESKRIVELSE

Det er høst i København ...... og regnet pisker mot bakken. I en av byens mange fontener oppdager man liket av en naken kvinne. På kroppen finner politiet en underlig samling små symmetriske kutt, som det skal vise seg at har ført til kvinnens død. Hun har rett og slett forblødd. Og politiet står overfor en drapsmetode de ikke tidligere har sett. GLASSVINGE er den tredje boken i serien om politietterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner og den påståelige snushanen Esther de Laurenti.

Hodet er kledt med gule hår. Kjøp 'Glassvinge, kriminalroman' av Katrine Engberg fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788293671244 GLASSVINGE er den tredje boken i serien om politietterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner og den påståelige snushanen Esther de Laurenti.

pris: 249,-Spar: 31,- GLASSVINGE er den tredje boken i serien om politietterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner og den påståelige snushanen Esther de Laurenti. Flere i samme serie.

RELATERTE BØKER