I veiledningens landskap

I veiledningens landskap - Kaare Skagen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaare Skagen
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
I veiledningens landskap.pdf
ISBN
6575783253173

BESKRIVELSE

I veiledningens landskap gir en innføring i de viktigste modellene innenfor pedagogisk veiledning. I alt ti forskjellige modeller blir presentert med historisk bakgrunn, sentrale begreper, perspektiv på veilederrolle og metoder. Hvert kapittel inneholder kritikk og innvendinger mot modellene. Teoristoffet blir satt inn i sammenheng med veiledningsekspansjonen og de store veiledningstradisjonene.Boka innholder også en fortelling om de fire studentene Ellinor, Magne, Mette Kari og Hans og hvordan de reagerer på møtet med veiledningsmodellene. Kombinasjonen av oversiktlige presentasjoner og levende fortellinger gjør at boka passer godt som innføringsbok i pedagogisk veiledning. Målgruppen er studenter i pedagogisk veiledning, veiledere og praksislærere i yrkes- og profesjonsutdanninger, mentorer for nyutdannede lærere og alle som er interesserte i veiledning.

Gjennom veiledningen ønsker man å skape større bevissthet rundt verdigrunnlaget som ligger bak den kunnskap som man støtter seg til og derigjennom styrke veisøkerens yrkesidentitet. Kjøp I veiledningens landskap fra Norske serier I veiledningens landskap gir en innføring i de viktigste modellene innenfor pedagogisk veiledning. I alt ti forskjellige modeller blir presentert med historisk bakgrunn, sentrale begreper, perspektiv på veilederrolle og metoder. Søkeresultater for I veiledningens landskap - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

Hvert kapittel inneholder kritikk og innvendinger mot modellene. I veiledningens landskap gir en innføring i de viktigste modellene innenfor pedagogisk veiledning. I alt ti forskjellige modeller blir presentert med historisk bakgrunn, sentrale begreper, perspektiv på veilederrolle og metoder.

RELATERTE BØKER