Senk stresset i familielivet

Senk stresset i familielivet - Ole Christer F. Lund | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Christer F. Lund
DIMENSJON
4,84 MB
FILNAVN
Senk stresset i familielivet.pdf
ISBN
9190060803613

BESKRIVELSE

Ønsker du å senke stresset og bli mer oppmerksomt tilstede sammen med barna dine? Ved hjelp av praktiske øvelser, illustrasjoner og nedlastbare lydfiler inviteres du med på en reis mot et roligere og mer tilstedeværende familieliv. Senk stresset i familielivet inneholder også en verktøykasse med foreldreteknikker rettet mot problemer knyttet til søvn, trass, måltider, grensesetting, stressmestring, utvikling av selvfølelse, og mye mer. Gjennom boka følger du trebarnsfamilien Anker. Familien fungerer som en rød tråd gjennom eksemplene i boka, og illustrerer hvordan man kan bringe mindfulness inn i foreldrerollen og overkomme hindringer på veien mot å senke stresset i familielivet. Boka er skrevet som selvhjelpsbok for foreldre med barn i alderen 0-15 år.

Ole Christer F ... Senk stresset i familielivet. Gjennom boka følger du trebarnsfamilien Anker.

Han har skrevet boken "Senk stresset i Familielivet" og har utviklet et forebyggende stressmestringskurs for småbarnsforeldre. Ønsker du å senke stresset og bli mer oppmerksomt tilstede sammen med barna dine? Ved hjelp av praktiske øvelser, illustrasjoner og nedlastbare lydfiler inviteres du med på en reis mot et roligere og mer tilstedeværende familieliv. Senk stresset i familielivet inneholder også en verktøykasse med foreldreteknikker rettet mot problemer knyttet til søvn, trass, måltider, grensesetting ... (Kilde: "Senk stresset i familielivet - Mindfulness i foreldrerollen") Tips til nye rutiner.

RELATERTE BØKER