Skriv for nettet

Skriv for nettet - Christine Calvert | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Calvert
DIMENSJON
3,48 MB
FILNAVN
Skriv for nettet.pdf
ISBN
9502568162845

BESKRIVELSE

Skriver du for intra- eller internett?Da vil du ha glede av denne boken! «Skriv for nettet - kort og godt» er en lettlest og humoristisk bok som vil gi deg mulighet til å gjøre en enda bedre jobb på kortere tid.Ved å følge enkle skrive- og brukervennlighetsregler kan du få frem budskapet ditt på best mulig måte samtidig som du gir dine nettbrukere det de er på jakt etter. Christine Calvert har jobbet med tekst i over 20 år, i reklamebyrå, informasjonsavdeling og som seniorkonsulent. Hun driver eget firma, Tekstdoktor, i tillegg til å undervise i reklame og journalistikk på Norges Kreative Fagskole. Hun har hatt nettkommunikasjon som spesialfelt de ti siste årene, og holder kurs om skriving, publisering og brukervennlighet i inn- og utland. Calvert har også skrevet boken «Skriv så det selger» (2008).

Dette er hennes «10 bud for innhold på nettet»: Du skal alltid sette deg i brukerens sted. Du skal fremheve dine triggerord med halvfete skrifttyper.

Bruk Dokumenter til å ... Eller skrive oftere. Eller skrive bedre.

RELATERTE BØKER