Den store Lillesøsterboka

Den store Lillesøsterboka - Kari Grossmann | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Grossmann
DIMENSJON
4,7 MB
FILNAVN
Den store Lillesøsterboka.pdf
ISBN
5930516356400

BESKRIVELSE

Barnas favoritter i stor samleutgave Med Lillesøsterbøkene har Kari Grossmann skapt moderne klassikere barna elsker, og som de vil lese på nytt og på nytt. Det er spennende å fordype seg i detaljrike illustrasjoner fra hverdagssituasjoner barna kjenner seg igjen, og det er morsomt å høre om Lillesøster som helst vil bestemme selv om hun skal spise frokost, slutte med bleie eller handle lørdagsgodteri. Men det går ikke alltid som planlagt. Her er fem velkjente historier om Lillesøster samlet i én bok.I denne samleboka finner du:Lillesøster spiser frokostLillesøster skal tisseLillesøster i butikkenLillesøster på legevaktenLillesøster har bursdag

Hun vil ikke gå i barnehagen, ikke gå mer på ski og ikke sitte alene i tannlegestolen. Men hun vil gjerne ha to desserter.

Barnebøker. Pris kr 289. Kari Grossmann har utdannelse fra Werkkunstschule Münster i Tyskland der hun fikk statseksamen i 1966.Hun har siden tegnet for tidsskrifter, aviser, barne-tv og tegneserier og laget informasjonsmateriell for og om barn både i Norge og i utlandet.

RELATERTE BØKER