Jul; klistremerkebok med fortellinger fra Bibelen

Jul; klistremerkebok med fortellinger fra Bibelen - Sally Ann Wright | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sally Ann Wright
DIMENSJON
6,21 MB
FILNAVN
Jul; klistremerkebok med fortellinger fra Bibelen.pdf
ISBN
3835459823378

BESKRIVELSE

Ett av seks små hefter i serie med illustrerte fortellinger fra Bibelen. Mange klistremerker til å lime inn følger med. Illustrasjonene blir fullstendige først når en har funnet og limt inn de riktige merkene. Her kan du lese fortellingen om den første jula, om Maria, Josef og Jesusbarnet.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788282492515 Ett av seks små hefter i serie med illustrerte fortellinger fra Bibelen. Mange klistremerker til å lime inn følger med.

Og de viser til og med hva Gud har lovt å gjøre i framtiden. Denne boken hjelper deg til å bli kjent med Bibelen. En mann som gikk fra å være av høy rang i oppveksten, til å bli en av de med lavest rang i samfunnet.

RELATERTE BØKER