Løgnen

Løgnen - Yrsa Sigurdardóttir | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yrsa Sigurdardóttir
DIMENSJON
3,80 MB
FILNAVN
Løgnen.pdf
ISBN
8834494127270

BESKRIVELSE

Et helikopter er på vei for å hente fire mennesker som er værfaste på et fyr. Når de nærmer seg fyret ser de en kvinne sitte bøyd over en såret mann. Hun har en kniv i hånden, hun kikker opp mot helikopteret og hun skriker ... Løgnen er nok en spennende roman fra Islands store krimforfatter Yrsa Sigur.ardóttir. Gradvis avdekker hun sannheten om hva som skjedde ute på fyret, samtidig som hun reflekterer over når man skal la noen leve, og når det er best å la et menneske man er glad i, dø. Les utdrag fra boka

Taylor fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788279007821 "Alt er løgn".

Folk med veldig mange penger, eller politikere med store umiddelbare smil, tilgis allting, hele tiden. 14. Løgnen; Tillatt for alle; 10 min; Herman har bursdag, og vil ikke invitere til fest.

RELATERTE BØKER