Moltetur

Moltetur - Kirsten Winge, Arne Nohr | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Winge, Arne Nohr
DIMENSJON
10,53 MB
FILNAVN
Moltetur.pdf
ISBN
3335200345289

BESKRIVELSE

Dette er boka for alle molteentusiaster! Forfatter og fotograf har tilsammen over 100 års erfaring fra moltemyra, og her deler de raust av sine beste tips for en vellykket bærtur og allsidig tilberedning av moltene som havnet i bøtta. Boka gir gode råd om hvor og hvordan du skal lete for å berge julekveldsmolta og vel så det. Leseren vil finne mange gode turtips og interessante fakta om moltas biologi og plass i folkemedisinen. Her finner du også 30 oppskrifter som inspirerer til både tradisjonell og nyskapende bruk av bærenes dronning. Med sitt beskjedne format og 64 plastlaminerte sider passer boka godt i jakkelommen. Kirsten Winge fra Trysil øser av sin lange erfaring som sanker, jeger og villmarkskokk.

Han har sørget for at iveren etter å leite molte går videre i arv til neste generasjon og den etter der igjen. Var med farfar Andreas .

Avbildet person. Werdal, Hans Kjetilson (1915 - 1978) sikker Fødested, Norge Grindheim Ågedal Øvre Myra 4529 Byremo gnr/bnr 30:11 Tilholdssted, Norge Grindheim Ågedal Øvre Vestigarden 4529 Byremo gnr/bnr 30:9 Moltetur i Setesdal Moltetur i Setesdal.

RELATERTE BØKER