Nattog

Nattog - Synnøve Eriksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
6,51 MB
FILNAVN
Nattog.pdf
ISBN
9887199465759

BESKRIVELSE

Alle jordbærdamene tar nattoget til Trondheim, og Dina og Birgit må dele kupé med en gretten, fremmed ung kvinne som blir litt av et mysterium.«Jeg er ikke det spor trett,» sa Birgit da Dina åpnet døren til kupeen. «Men du skal uansett sove,» svarte Dina blidt og trakk med seg venninnen inn. Begge lo og flåste litt, sprudlende i hodet som de var. «Hun er på plass igjen.» Birgit nikket mot den midterste sengen. «Så sannelig.» Dina visste ikke hvorfor, men hun hadde hatt en uforklarlig følelse av at medpassasjeren deres hadde ombestemt seg og bedt om å få en annen kupé.

Og tog er i det hele tatt en meget behagelig måte å reise på. 3.

København der norske myndigheter subsidierer billettene slik at man får redusert flygningene fra bl.a. Oslo, Trondheim og Bergen tidlig på morgenen.

RELATERTE BØKER