Opplevelse villmark

Opplevelse villmark - Per Simonsen, Bjørn Simonsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Simonsen, Bjørn Simonsen
DIMENSJON
3,86 MB
FILNAVN
Opplevelse villmark.pdf
ISBN
2197656841379

BESKRIVELSE

Som så mange andre har brødrene Per og Bjørn Simonsen latt seg inspirere av klassikeren Norge på langs. Sommeren 2006 legger de ut fra Grense Jakobselv for å gå i Lars Monsens og Trond Strømdahls fotspor hele den lange veien langs grensen ned til Halden. I likhet med de to har brødrene god tid - de vil ikke haste gjennom landet. De ønsker å oppleve, ligge på ryggen og brenne bål, bruke fiskestanga, og bli en dag ekstra om de ønsker det. Mye er som det var for nesten 20 år siden - naturinntrykkene er storslagne og slitet uunngåelig, og de treffer mange hjelpsomme og interessante mennesker underveis. Men selve turen blir naturlig nok en helt annen enn forgjengernes. Ikke alt går etter planen. Snømangel og sen islegging byr på utfordringer, og det kan bli mager kost og dårlig stemning når man blir liggende værfast over flere dager og samtidig må rasjonere på maten. Brødrene har imidlertid et uutslitelig humør og en utrolig evne til å snu det negative til noe positivt. Deres lune, særegne humor tilfører boken en ekstra humrefaktor. Beslutningen om å snu i Halden og gå den samme veien tilbake igjen, ble tatt før brødrene la ut på turen, men det var det nesten ingen som visste...Med forord av Lars Monsen og Trond Strømdahl.

Skip to the beginning of the images gallery . Innbinding: Innbundet ; Antall sider: 265 ; Forfatter: Per Simonsen, Bjørn ... Real Villmark og Kleppseter g�rd tilbyr utradisjonelle opplevelsesarrangementer: Teambuilding - Lederutvikling, Kurs - Konferanser p� H�yloftet, Kick Off Event, Guidede turer, Julebord En opplevelse rikere blogg om jakt, fiske og friluftsliv / villmarksliv.

Vår Norge på langs tur begynte i Grense Jakobselv. 13 måneder seinere stod vi på samme... PER ANDERS IVERSEN PROSJEKTLEDER+47 917 06 137 EMIL JOHANSSON MARKEDSFØRING+47 404 85 249 SALG +47 473 71 015 Villmark og fritidseffekter har et stort utvalg innen fiske, villmark, tur og jaktutstyr og i våre dyrebutikker finner du fòr og utstyr til ditt kjæledyr. Opplevelse villmark Norge på langs - og tilbake igjen.

RELATERTE BØKER