Sextus - og de skjulte skatter

Sextus - og de skjulte skatter - Eiliv Grue | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eiliv Grue
DIMENSJON
6,37 MB
FILNAVN
Sextus - og de skjulte skatter.pdf
ISBN
8649254016997

BESKRIVELSE

I denne boken revitaliserer Eiliv Grue romanverket Christianus Sextus - et av Johan Falkbergets litterære storverk. Boken egner seg svært godt til bruk i skoleverket og i litteraturstudier, og bidrar til å gjøre mange av perlene i Falkbergets diktning lettere tilgjengelig. Den har et utvalg tekster som egner seg for høytlesing. Dette er kort sagt en «lesebok for folket»!

Forlaget ble opprettet i 1912 av Johan Oscar Smith, som ledet bladet og forlaget 1912-1942. 7 skjulte skatter i Oslo. ...

Utforsk Italias vakre reisemål utenfor de mest besøkte byene - du vil ikke angre! Berlin er full av skjulte skatter, men disse vakre restaurerte gårdsrommene i Mitte (nærmeste t-banestasjon er S-Bahnhof Hackescher Markt) er små oaser vekke fra de travle gatene. Ta en spasertur gjennom hagene og beundre art nouveau innredning, sett deg ned for en kopp kaffe i en av de mange hipster kafeene, eller shopp i butikkene rundt omkring. Plutselig innså Espen og Lars at de foran seg hadde et område med skjulte skatter som ikke hadde sett dagens lys på tusenvis av år. For å kunne betjene de ugiftene vi har til serverleie, domene, e-post og markedsføring så er vi avhengige av å tjene penger.

RELATERTE BØKER