Skyldfolk

Skyldfolk - Octavia E. Butler | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Octavia E. Butler
DIMENSJON
11,43 MB
FILNAVN
Skyldfolk.pdf
ISBN
2801951663017

BESKRIVELSE

En roman om livet på en slaveplantasje i Maryland på begynnelsen av 1800-tallet. Den prisbelønte amerikanske forfatteren Octavia E. Butler formidler et skremmende troverdig bilde av et rått og brutalt samfunn preget av korporlig avstraffelse og psykisk terror. Skyldfolk kom ut første gang i USA i 1976, er trykket i mer enn 250.000 eksemplarer, og benyttes mye i skolen for å gi elevene innsyn i et skjendig kapittel av amerikansk historie. Det er den nygifte svarte forfatteren Dana som på sin 26 årsdag i 1976 på uforklarlig vis blir brakt tilake til 1819, der hun treffer noen av sine forfedre. Hennes tidsreiser ender med forferdelse både for henne og Rufus, gutten hun hver gang å på redde.

Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Skyldfolk, i både bokmål og nynorsk. "Skyldfolk" ja, jeg har inntrykk av at det rundt omkring i Østmarka bodde bare "skyldfolk" i gamle dager! I riktig gamle dager var Katisa et kjent hvilested med brennevinshandel. SKYLDFOLK, med fotografier av Morten Andenæs, er delt inn i ni kapitler, og følger en progresjon som løst refererer til bevegelsen fra et opprinnelig spørsmål om skyld og prosessen gjennom rettsinstansene. Skyldfolk er det samme som slektninger eller pårørende. Viser side 1.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788292945148 SKYLDFOLK, med fotografier av Morten Andenæs, er delt inn i ni kapitler, og følger en progresjon som løst refererer til bevegelsen fra et opprinnelig spørsmål om skyld og prosessen gjennom rettsinstansene. Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til skyldfolk. Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma.

RELATERTE BØKER