Utkantkvinne

Utkantkvinne - Liv Marit Idsø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Marit Idsø
DIMENSJON
9,6 MB
FILNAVN
Utkantkvinne.pdf
ISBN
4869139075113

BESKRIVELSE

Denne boka er ein del av den norske kvinnehistoria frå mellom- og etterkrigstida, fortalt av 12 kvinner frå Nord-Trøndelag, mellom åttitre og hundre år. Dei er alle oppvaksne på landsbygda, i eit heilt anna Norge enn det vi kjenner i dag. I løpet av livet sitt har dei opplevd endringar i samfunnet som er større enn kanskje nokon andre i vårt land har vore med på. Dei 12 kvinnene har nokså ulik bakgrunn. Mange har likevel vore knytte til jordbruket, gjerne i tillegg til anna arbeid. Dei har også gjort ein stor innsats i frivillig arbeid rundt om i nordtrønderske bygder. Dessutan har arbeidet i heimen tatt mykje av tida deira. Vi - forfattar Liv Marit Idsø og fotograf/formgjevar Renate Giskås Brønstad - har hatt stor glede av å bli kjent med desse kvinnene. Boka er støtta av Nord-Trøndelag fylkeskommune, og av fleire frivillige organisasjonar i fylket.

Fra bygdekvinnelaget stilte Anne Irene og Ragnhild med økologiske grønnsaker. Torsdag 4.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Kjøp Nord trøndelag på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Nord trøndelag i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Ønsker du å laste ned en Michelets beste krim-bok? Bra valg! På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken Michelets beste krim og andre bøker av forfatteren Jon Michelet. - Kall meg gjerne utkantkvinne.

RELATERTE BØKER