Vevboka

Vevboka - Inger Johanne Rasmussen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Johanne Rasmussen
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Vevboka.pdf
ISBN
6960263068884

BESKRIVELSE

VEVBOKA, tekstiler og redskap er en lære#31;bok i vevhåndverket. Boka kan brukes av nybegynnere som vil lære veving helt fra bunnen. Men den inneholder også så mange ulike bindinger og vevmetoder at selv godt rutinerte vevere vil finne mve nytt materiale. Boka er delt inn i flere fagdeler, blant annet en bindingslæredel, en trinn-for-trinn manual i hvordan en vev settes opp, og en del som omhandler egenskaper ved vevde tekstiler og hvor#31;dan veveren kan få fram ulike vevnader som blanke, buklete, plisserte, mønstre#31;de, luftige, tette osv

Men den inneholder også så mange ulike bindinger og vevmetoder at selv godt rutinerte vevere vil finne mve nytt materiale. Kjøp Den store vevboken fra Bokklubber Grunnbok og oppslagsbok i veving Den store vevboken har siden 1977 vært blant standardverkene om veving. Denne reviderte utgaven er er en kombinert grunnbok og oppslagsbok.

Men den inneholder også så mange ulike bindinger og vevmetoder at selv godt rutinerte vevere vil finne mve nytt materiale. Kjøp Vevboka fra Tanum VEVBOKA, tekstiler og redskap er en lære#31;bok i vevhåndverket. Boka kan brukes av nybegynnere som vil lære veving helt fra bunnen.

RELATERTE BØKER