Det vidunderligste

Det vidunderligste - Stine S. Samuelsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stine S. Samuelsen
DIMENSJON
9,22 MB
FILNAVN
Det vidunderligste.pdf
ISBN
9343655076376

BESKRIVELSE

Laura prøver å hjelpe Kornelia, som blir truet på livet. Hun blir selv også utsatt for stor fare. Da det ser som mørkest ut, kommer noen henne til unnsetning - og han gjør mer enn å redde henne ...Varsomt gjengjeldte hun kysset. Det inneholdt alt hun hadde higet etter. Han trengte ikke å si noe mer. Hun visste det nå. «Ja,» hvisket hun ømt.«Ja?»«Jeg vil ikke vente til i morgen. Jeg vil gjerne bli din.»Kysset som beseglet pakten, var mykt og sødmefylt. Av alle underlige saker dukket Nora opp i tankene hennes, men Laura forsto straks sammenhengen. Dette som hendte nå, var hennes vidunderligste. Det hun innerst inne knapt hadde turt å drømme om.

«Et dukkehjem» skapte furore da det utkom, og i Tyskland måtte Ibsen til og med skrive en alternativ slutt, hvor Nora blir for barnas skyld. Kjøp Det vidunderligste fra Norske serier Laura prøver å hjelpe Kornelia, som blir truet på livet. Hun blir selv også utsatt for stor fare.

De har navnet hans på dem med et kors over. Her forklarer Nora at han er svært syk og skal dø. Det vidunderligste.

RELATERTE BØKER