Finansregnskap; oppgaver med løsninger

Finansregnskap; oppgaver med løsninger - André Tofteland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
André Tofteland
DIMENSJON
6,47 MB
FILNAVN
Finansregnskap; oppgaver med løsninger.pdf
ISBN
8648440706404

BESKRIVELSE

Finansregnskap vurdering og analyse gir en solid fremstilling av problemstillinger knyttet til utarbeidelse og presentasjon av årsregnskapet. Det er i boken lagt vekt på å utvikle god forståelse for sentrale måleproblemer ved utarbeidelsen av årsregnskapet. Samtidig er bruken av regnskapet til analyseformål grundig behandlet. Boken er skrevet for faget Finansregnskap i bachelorstudiet i økonomi og administrasjon. Denne oppgavesamlingen inneholder oppgaver av forskjellig vanskelighetsgrad og av ulikt omfang. Oppbyggingen følger læreboken og i tillegg er det tatt med tidligere eksamensoppgaver. Det er utarbeidet løsningsforslag til de aller fleste oppgavene. André Tofteland er siviløkonom HAE og instituttleder ved Handelshøyskolen ved UiA, Universitetet i Agder. Tofteland var tidligere medlem av NRS Regnskapsstandardstyret (RSS) og av Fagkomiteen i Foreningen for god kommunal regnskapsskikk (GKRS) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Denne boken tilhører del to av Fagbokforlagets læreverk i finansregnskap, som består av tre lærebøker med tilhørende oppgavesamlinger. Læreverket har en innbyrdes sammenheng faglig og pedagogisk, og dekker hele emnet finansregnskap i bachelorstudiene i revisjon og i økonomi og administrasjon. Bøkene bygger på forfatternes undervisningserfaring fra Universitetet i Agder, Universitetet i Stavanger, Norges Handelshøyskole og Handelshøgskolen i Bodø.

Oppgavesamlingen består av tre hoveddeler og er strukturert etter inndelingen av teoriboken. Kjøp 'Finansregnskap, vurdering og analyse, oppgaver med løsninger' av André Tofteland fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245015676 Kurset tar utgangspunkt i de overordnede målsetningene med finansregnskap og de grunnleggende forutsetningene som gjeldende regnskapspraksis bygger på.

Oppgavesamlingen består av tre hoveddeler og er strukturert etter inndelingen av teoriboken. Den er først og fremst beregnet som et ... Finansregnskap - god regnskapsskikk og IFRS - oppgaver og løsninger Last ned løsninger til eksamensoppgavene 2005 og 2006 her .

RELATERTE BØKER