Kroppsklemma

Kroppsklemma - Kari Løvendahl Mogstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Løvendahl Mogstad
DIMENSJON
6,11 MB
FILNAVN
Kroppsklemma.pdf
ISBN
1033455865231

BESKRIVELSE

Lege Kari Løvendahl Mogstad møter daglig barn og unge som sliter under økende kroppspress, utseendefokus og perfeksjonsjag. I denne bevisstgjørende boken undersøker hun barn og unges virkelighet. Hun bruker også sin lange erfaring som lege og mor til å gi råd til foreldre og andre som jobber med barn og unge om hvordan man kan være en god rollemodell, hjelpe dem til et godt liv og til å stå imot presset.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kroppsklemma. March 15, 2018 · Fullsatt sal på foreldremøte på Steinerskolen, og det må jeg si; her stilte fedrene opp i stor stil, det er ikke så vanlig. Lege Kari Løvendahl Mogstad forteller om boka si «Kroppsklemma» og om temaet kroppspress.

Kari sitter også i referansegruppe for barns helse i Legeforeningen, NFA. Hun har fem barn, i alderen 24-11 år.

RELATERTE BØKER