Møkkamor

Møkkamor - Tuva Jorfald | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tuva Jorfald
DIMENSJON
3,12 MB
FILNAVN
Møkkamor.pdf
ISBN
7508459505435

BESKRIVELSE

Dette er boken om det uperfekte foreldreliv!Hva skjer når du som singelmamma treffer drømmemannen på Tinder som har barn fra før og du attpåtil blir gravid ganske kjapt? Når du plutselig ender opp fastlåst med en skokk unger og to hunder? Og hva med jobbkarrieren? Det er da Tuva Jorfald kommer med sitt motto «det får være greit».Jorfald deler rikt av sine erfaringer. Om utfordringene rundt det å være mor (og stemor) og hvordan få hverdagen til å fungere (er det egentlig likestilling i hjemmet?). Om å ta vare på seg selv og et stadig skrantende kjæresteforhold. Om svett salami og oppkast. Og om - at uansett hvor gæren man kan bli av ungene (og det får være greit) - elsker dem over alt.Møkkamor er en morsom og utleverende bok, men samtidig saklig og alvorlig om temaer alle foreldre vil kjenne seg igjen i. Her får du tips og råd du trenger og kan ha glede av i en hektisk hverdag.

Singelmammas guide - til å ha det ganske fint. Tuva Jorfald ... 306.87430207 - Jorfald, Tuva 1978- - Møkkamor : en guide til moderne familieliv Pitch forl, 2018, ISBN: 9788293551263.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788293551263 Plutselig satt hun der med en skokk med barn, både egne og andres, og tenkte: Jeg må komme meg vekk herfra. Tuva Jorfald (40) mener det er på tide å snakke om slitet, skammen og hemmelighetene ... Møkkamor Tuva Jorfald (Innbundet) Tips en venn 259 kr Antall .

RELATERTE BØKER