200 år på 200 sider

200 år på 200 sider - Frank Aarebrot | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Aarebrot
DIMENSJON
9,34 MB
FILNAVN
200 år på 200 sider.pdf
ISBN
7879987428976

BESKRIVELSE

Frank Aarebrot fikk hundretusenvis av nordmenn til å benke seg foran NRK for å se på sitt 200 minutters lange foredrag om de siste 200 årene i Norge. Nå har han skrevet om foredraget til bokform, men beholdt den pedagogiske kloen og sprudlende formidlingen. Vi tas med fra grunnlovens tilblivelse på Eidsvold, via parlamentarismens feider, til verdenskriger, frem mot EF-strid, olje og vår egen tid. Her er hele den fantastiske utviklingen fra Norge var et fattig bonde- og fiskersamfunn, til at landet ble en rik og moderne demokratisk velferdsstat. Dette er folkeopplysning og formidling av ypperste klasse, rikelig illustrert med bilder fra hele perioden.

Mellom permene finnes det ca 200 sider spekket med skildringer fra de nærliggende gårdene. Ja, de gårdene rundt der jeg tilbringer mange av feriene mine. Gjennom 14 år har han refotografert over 3000 bilder for å dokumentere hvordan Norge har forandret seg frem til i dag.

Direktesending fra Kvarteret i Bergen. Den aldri hvilende professor, kommentator, demokratiforsker og statsviter Frank Aarebrot stunter Norges historie de siste to hundre år direkte - på 200 minutter. Quotes from 200 År på 200 Sider "Jeg ser på min virksomhet som å være en statsvitenskapelig flanør - en eldre akademiker på spasertur gjennom historien.

RELATERTE BØKER