Aldri glemt

Aldri glemt - Kristen Heitzmann | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristen Heitzmann
DIMENSJON
3,92 MB
FILNAVN
Aldri glemt.pdf
ISBN
7025866268429

BESKRIVELSE

Lance Michelli har avslørt gamle hemmeligheter om bestemor Antonias fortid. Han vender tilbake til New York sammen med Rese Barrett, men opplever at bestemoren nekter å høre på det han har å fortelle. Har hun virkelig misforstått det som skjedde den mørke natten for mange, mange år siden? Antonia sender Lance ut på et nytt oppdrag, men denne gangen oppdager han at fortiden har fått større følger enn noen kunne ane. Lance blir fanget mellom de to kvinnene han elsker når han avdekker sannheter som aldri ble glemt - sannheter som kan forandre dem for alltid. Kristen Heitzmann har skrevet en rekke romantiske spenningsromaner og vunnet flere priser for bøkene sine. Sammen med ektemannen Jim og storfamilien, kjæledyr og villdyr bor hun ved foten av Rocky Mountains. Hun har tidligere utgitt "Vingeslag", "Stille som natten", "Mot morgengry" og "Hemmeligheter" på norsk.

Så fikk hun et råd hun aldri har glemt. «Aldri glemme» kan synes som en forslitt frase, og for mange kan det i dag synes som om nazistenes handlinger har liten relevans. Det blir for voldsomt.

Se video. Marinehistoriens mest berømte forlis, RMS Titanic, har en lang og spennende historie på filmlerretet som er like gammel som selve katastrofen. Dere må aldri, aldri, aldri glemme det.

RELATERTE BØKER