Barn med ulik tro

Barn med ulik tro - Helje Kringlebotn Sødal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helje Kringlebotn Sødal
DIMENSJON
4,50 MB
FILNAVN
Barn med ulik tro.pdf
ISBN
6342077312350

BESKRIVELSE

Barn med ulik tro skaffer både lærere og andre et svært viktig verktøy for objektiv og utvidet forståelse av barn og ungdom med annen trosbakgrunn enn Den norske kirke. Kringlebotn Sødal har i sitt arbeid med boken hatt et nært samarbeid med de ulike tros- og livssynssamfunn, og de har avgitt følgende uttalelser om bokens kvalitet og nytteverdi: "Boken gir instruktivt innblikk i en del typiske utfordringer og dilemmaer lærere kan stå i overfor i møte med barn fra humanetiske familier, samtidig som den gir en kortfattet og grei beskrivelse av det allmenne idégrunnlaget for livssynshumanismen."Kjartan Selnes, rådgiver for etikk og livssyn i Human-Etisk Forbund"Kapitlet om 'Den pinsekarismatiske tradisjonen' er en balansert og god beskrivelse. Det gir nyttig innsikt og gode råd for fostring og undervisning av barn."Åge M. Åleskjær, pastor i Oslo Kristne Senter"Dette er en bok som gir et ærlig og oppriktig bilde av oss Jehovas vitner. Den saklige og korrekte framstillingen og de mange gode eksemplene i boken vil være til god hjelp for lærere som møter barn av Jehovas vitner i skolen."Ståle Hegna, informasjonsansvarlig i Vakttårnet"Fremstillingen om buddhismen formidler kunnskap som er viktig og relevant i møte med buddhistiske barn. Det er fint at boken tar opp konkrete utfordringer på en måte som verken overdramatiserer eller undervurderer de spenningene som finnes."Egil Lothe, leder for Buddhistforbundet

... Jobber du med barn som utagerer, ... Barne og ungdomsarbeiderens rolle.

De fleste religioner har hellige bøker eller skrifter med nedskrevne regler for hvordan man bør leve og oppføre seg mot hverandre. Barn med atferdsvansker skaper store utfordringer både hjemme, i barnehagen og på skolen. Det viktigste man kan gjøre for å hjelpe disse barna er å bygge opp barnas selvfølelse.

RELATERTE BØKER