Du ska få en dag i mårå

Du ska få en dag i mårå lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,20 MB
FILNAVN
Du ska få en dag i mårå.pdf
ISBN
5948757043382

BESKRIVELSE

Boken "Du ska få en dag i mårå" er for alle oss som har opplevd tap i livet - brutte relasjoner, tapet av en vi elsket, personlige kriser eller en depresjon vi ikke finner veien ut av på egen hånd. Med innsiktsfulle, inspirerende sitater og vakre illustrasjoner, vil denne boken være til hjelp og vise deg at du ikke er alene - at problemene en dag vil ta slutt, og at du vil få en ny "dag i mårå, som rein og ubrukt står".

Du ska få en dag i morgon. Svensk text: Carl-Anton Axelsson, 1976 Norsk originaltext: Alf Prøysen ("Du ska få en dg i mårå") Musik: Otto Nielsen.

KingFazam 248,885 views Provided to YouTube by Universal Music Group Du Ska Få En Dag I Mårå · Alf Prøysen Du skal få en dag i mårå ℗ 1966 Universal Music A/S Released on: 1971-01-... Dagens Prøysen: Du ska få en dag i mårå. Kopier lenke NRK.

RELATERTE BØKER