Et åpent hjerte

Et åpent hjerte - Dalai Lama | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dalai Lama
DIMENSJON
9,92 MB
FILNAVN
Et åpent hjerte.pdf
ISBN
4221341186806

BESKRIVELSE

Et åpent hjerte er en klar og enkel introduksjon til den buddhistiske vei mot et opplyst sinn, ved buddhismens store lærer og Nobelprisvinner Dalai Lama. Det er mitt håp at leseren av denne lille boken vil få en grunnleggende forståelse av buddhismen og noen av nøkkelmetodene praktiserende buddhister bruker for å utvikle medfølelse og visdom. Metodene som diskuteres er hentet fra tre hellige, buddhistiske tekster. Men jeg vil gjerne understreke at det ikke er nødvendig å være buddhist for å bruke disse meditasjonsteknikkene. Meditasjon er bare den prosessen vi bruker for å få kontroll over sinnet og styre det i en mer verdig retning. Vi kan også tenke på meditasjon som en teknikk for å svekke makten i gamle tankemønstre og utvikle nye. Men teknikken i seg selv fører ikke til et opplyst sinn eller et medfølende og åpent hjerte. Det er opp til deg, og innsatsen og motivasjonen du går til din åndelige retning med.

Det er mitt håp at leseren av denne lille boken vil få en grunnleggende forståelse av buddhismen og noen av nøkkelmetodene praktiserende buddhister bruker for å utvikle medfølelse og visdom. KREATIVT HJERTET LINDRER SMERTE! I 2003 brakk jeg ryggen. Det forandret livet.

Kan du. Det gjør det mulig å behandle slike stenoser ved å føre inn et kateter gjennom huden, inn i en pulsåre (arterie), frem til hjertet og inn i den eller de koronararteriene som er innsnevret. En ballong på tuppen av kateteret føres inn i stenosen, blåses opp og utvider (dilaterer) det trange partiet. Et åpent hjerte - Introduksjon til buddhisme Karma Tashi Ling buddhistsenter lørdag 23.

RELATERTE BØKER