Lavendelhagen

Lavendelhagen - Lucinda Riley | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucinda Riley
DIMENSJON
8,13 MB
FILNAVN
Lavendelhagen.pdf
ISBN
2493176223963

BESKRIVELSE

Etter morens død arver Emilie et slott i Frankrike. Her finner hun en bok med dikt, skrevet av den mystiske Sophia. Hennes kjærlighetshistorie blir inngangen til fortidshistorien fra 2. verdenskrig. Den handler om engelske Constance som kommer til Paris som spion. Her blir hun viklet inn i et nett av løgner og bedrag, og blir tvunget til å oppgi sin identitet og kutte alle bånd til familien."Dette er en fortelling som rommer det meste: En dramatisk og forbudt kjærlighetsfortelling, farlig flukt, et forsvunnet barn, en forsvunnen verdifull bok. Og lykkelig kjærlighet, sterk lidenskap, og grusomt svik. Selvsagt også a happy end. Jeg nøt hver side." Cathrine Krøger, Dagbladet"Lucinda Riley er tilbake i god form, med eksotiske slott og flust av familiehemmeligheter. Riley og hennes norske forlegger holder stort tempo, i tre år på rad er hun utgitt på norsk. Man kunne bli skeptisk, men dette er den beste av de tre bøkene hittil." Guri Hjeltnes, VG

pris: 379 ... Kjøp Lavendelhagen fra Bokklubber En roman fylt med romantikk, intriger og mysterier Emilie de la Martinières arver et gedigent slott i Sør-Frankrike etter sin glamorøse mor. Problemet er at eiendommen trenger omfattende renovering og penger finnes det lite av på grunn av morens ekstravagante livsstil. Lavendelhagen av Lucinda Riley er en spennende og storslått fortelling om krig, kjærlighet og tilgivelse.

Sør-frankrike 1998: Når Emilie de la Martinières mor dør, arver datteren det gamle slottet som har vӕrt i familiens eie i århundrer. Lavendelhagen Lucinda Riley (Pocket) Tips en venn 155 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER