Ond kjemi

Ond kjemi - Ulf Ellervik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ulf Ellervik
DIMENSJON
8,65 MB
FILNAVN
Ond kjemi.pdf
ISBN
3787443758223

BESKRIVELSE

Bli med på en spennende vandring i kjemiens verden. Reisen begynner i det svovelstinkende helvete og ender i signalsubstansenes kjærlighetshimmel. Kjemi er ikke en ond vitenskap. Tvert imot, livet selv består av en rekke kjemiske prosesser. Men som livet selv, har også kjemien en lyssky side. Her finner vi rusmidler, gifter, sprengstoffer og ond og brå død. Var det de giftgrønne tapetene som tok livet av Napoleon? Hvordan kunne det ha seg at en rekke kjente malerier er påstrøket pulverisert mumie? Hvorfor bør man ikke drikke sauvignon blanc-viner på tigersafari? I Ond Kjemi er det de mørkere aspektene som er utgangspunkt for reisen inn i kjemiens verden, berettet med kjærlighet og entusiasme. Forfatteren fikk Pi-prisen for 2010 for denne spennende reisen inn i kjemien verden.

Forfatteren fikk Pi-prisen for 2010 for denne spennende reisen inn i kjemien verden. Kundeservice.

Tvert imot, livet selv består av en rekke kjemiske prosesser. Kjemien er ingen ond vitenskap, tvertimot, men i denne boka, som nå foreligger på norsk, har de mørke aspektene ved kjemi fått danne utgangspunkt for en diskusjon om hverdagens kjemi, ispedd ... Aco Kjemi endrer navn til Aquatiq Chemistry. 15.05.2018 Kontor | Ansatte.

RELATERTE BØKER