Prosecco er svaret på alt

Prosecco er svaret på alt lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,15 MB
FILNAVN
Prosecco er svaret på alt.pdf
ISBN
2096645893388

BESKRIVELSE

Denne innholdsrike lille boken byr på oppskrifter på fantastiske drinker og desserter, morsomme sitater og fakta om prosecco. Prosecco passer til alt, koster ikke skjorta og krever ikke dype forkunnskaper for å kunne nytes. Et glass boblende drikker jager vekk vinteren i en fei. Sett en ekstra spiss på festen og imponer gjestene og deg selv med oppskriftene du finner i boken. Litt historikk følger også med, samt et knippe vittige «kunnskapsord» fra kjente og ukjente. Boken kommer med bokmerke.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Prosecco är svaret på allt (ISBN 9789177834786) hos Adlibris.

Du kan også drikke prosecco til lettere retter av fisk og skalldyr. Og så kan du lage drinken Bellini, hvor prosecco er hovedingrediensen. Dette glas har svaret på ALTING! Hvordan? Godt spørgsmål De her internet trends giver mindre og mindre mening..

RELATERTE BØKER