Viljestyrke

Viljestyrke - Dag Otto Lauritzen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Otto Lauritzen
DIMENSJON
11,99 MB
FILNAVN
Viljestyrke.pdf
ISBN
3046898842306

BESKRIVELSE

Dag Otto Lauritzen vet mer enn de fleste om hva viljestyrke er. Han var en dyktig politimann og fallskjermjeger i militæret da han ble utsatt for en alvorlig ulykke. Fire år senere blir han den første norske sykkelrytter som vinner en etappe i Tour de France. Vi har alle en barriere vi kunne tenke oss å bryte, eller et mål vi gjerne vil nå. I privatlivet, i jobben eller i fritiden. Det er snakk om å få ut det potensialet hver og en har og prestere enda bedre enn det man kanskje tror er mulig i utgangspunktet. Vi trenger motivasjon og mot for å ta det første skrittet og kaste oss uti det, og viljestyrke for å gjennomføre og virkelig nå de målene vi setter oss; kanskje til og med se en drøm gå i oppfyllelse. Det må både fysisk og mental trening til. Og vi må være forberedt på å forsake noe, og på å takle nedturer som kan komme. Det er det denne boka handler om.

viljestyrke synonymer, viljestyrke antonymer. Informasjon om viljestyrke i gratis engelsk online ordbok og leksikon.

Den lot til å være som en muskel som kunne svekkes ved bruk, akkurat som Shakespeare hadde observert i Troilus and Cressida. Overbevist om at Cressida kommer til å bli fristet over evne av sjarmerende greske friere, ... Viljestyrke like viktig som intelligens Men også for barna - og voksne - med liten viljestyrke, er det altså håp; Viljestyrken kan trenes opp.

RELATERTE BØKER