Antidrøm

Antidrøm - Jeton Kelmendi | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeton Kelmendi
DIMENSJON
12,7 MB
FILNAVN
Antidrøm.pdf
ISBN
5650850089322

BESKRIVELSE

Kelmendi er en grensekrysser i sitt rike, Balkan, kan han finne tilbake til sitt land? Det kan være Balkan, Albania eller Kosovo, alt etter som, eller må han satse på nye møter, er det som med kjærligheten? Han synes å samle seg om det bildet som passer flere steder på sin kryssfart, han suges inn der følelsene vekkes og gjør at noe blir klart, en skjønnhet vi kjenner igjen, et drama utspilles både i politikk og kjærlighetsliv.Bakgrunn Venter fortsatt kronen blant ankomster si farvel til mengder av avreiser En morgen i mars er velsigna av våre lange netter vi møttes et sted like bortenfor tida

På ferden suges han inn der følelser vekkes og utspiller seg både i politikk og i kjærlighet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Bransfjell, Nora Marie, Jåma, Maili Anita, Steinfjell, Maidi Persson. Luste Saemiestidh.

RELATERTE BØKER