Du er ikke gammel, du er vintage

Du er ikke gammel, du er vintage Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,46 MB
FILNAVN
Du er ikke gammel, du er vintage.pdf
ISBN
1356096706685

BESKRIVELSE

Ikke la alderen tynge deg ned. Det er for vanskelig å rette ryggen igjen. John Wagner .Du har kanskje ikke alle originaldelene på plass lenger, og det knirker kanskje her og der, men det er flott å være en klassiker! Denne glade samlingen av sitater viser deg de lyse sidene ved livet i voksen alder. Det er det livet du lever her og nå, som teller - ikke årene!

Denne eposten utløper om 30 minutter. Forside Bad, våtrom og rørlegger Baderomsmøbler: Shabby chic og Vintage Vintage er et engelsk uttrykk som betyr «av fin (gammel) årgang».

Tekst-tv er ikke den beste nyhetskilden! Faktisk er ikke tekst-tv den beste kilden til noe som helst, så sjekk heller internett. Aviser er også en styggedom. Typisk er det sånn at mange trekkes mot merker som Rolex, og nye klokker generelt.

RELATERTE BØKER