Kryptografi

Kryptografi - Ben Johnsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ben Johnsen
DIMENSJON
11,71 MB
FILNAVN
Kryptografi.pdf
ISBN
3329178445711

BESKRIVELSE

Boken har som hensikt å gi en god bakgrunn for å forstå de problemer som knytter seg til datasikkerhet og den konflikt det er mellom nødvendig beskyttelse av kommunikasjoner og hvordan dette forenes med lovlig avlytting og kontroll. Boken gir en grunnleggende forståelse av kryptografiske teknikker, med utgangspunkt i historisk materiale. Har litteraturliste.

Krypteringen kan verka på enskilda tecken eller binära bitar i klartexten - sådana system kallas ... Kryptologi er grunnlaget for all sikkerhet innen digital kommunikasjon. Det er en samfunnskritisk disiplin som er nødvendig for all kommunikasjon vi har i dag: banktjenester, militær kommunikasjon, finans, og terrorberedskap er alle bygget på forutsetningen av solid kryptografi.

Det er en samfunnskritisk disiplin som er nødvendig for all kommunikasjon vi har i dag: banktjenester, militær kommunikasjon, finans, og terrorberedskap er alle bygget på forutsetningen av solid kryptografi. Sikkerhetsklarering av kryptologer fra utlandet er sjeldent en løsning - vi er avhengig at det fins ... Kryptologi er vitenskapen om sikker (vanligvis hemmelig) kommunikasjon.

RELATERTE BØKER