Les & forstå matematikk

Les & forstå matematikk - Michael Wahl Andersen, Trine Kjær Krogh | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Wahl Andersen, Trine Kjær Krogh
DIMENSJON
10,84 MB
FILNAVN
Les & forstå matematikk.pdf
ISBN
9835185750579

BESKRIVELSE

Lesekompetanse innebærer at elevene kan forstå, bruke, reflektere over og engasjere seg i skrevne tekster. Å lese matematikk er en grunnleggende ferdighet, og boka gir lærere og lærerstudenter teoretisk forståelse og en modell for eksemplarisk matematikkundervisning. I Les og forstå matematikk er det kopiark til elevene, plansjer til å undervisningssituasjonen, teoristoff om lesing i matematikk og henvisninger til læreplanen K06.

Jeg ønsket å prøve, for å se...les mer. Jeg ble abonnement hos mattevideo fordi jeg slet med å forstå pensum i 1T.

Å lese matematikk er en grunnleggende ferdighet, og boka gir lærere og lærerstudenter teoretisk forståelse og en modell for eksemplarisk matematikkundervisning. I Les og forstå matematikk er... Pris: 259,-.

RELATERTE BØKER