Orkestergraven

Orkestergraven - Unni Lindell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Orkestergraven.pdf
ISBN
1924823008726

BESKRIVELSE

Hvem drepte den vakre fiolinisten? Hvilke hemmeligheter skjuler hennes nærmeste? Hvorfor er morderen besatt av Cato Isaksen?En kald vinternatt blir Siv Ellen Blad drept på vei hjem fra en konsert. Hun blir funnet død i en grøft på Vinderen i Oslo. Tenåringsdatteren blir alene igjen i det store huset med en spesiell leieboer i kjellerleiligheten. Saken tar en dramatisk vending da morderen legger etterforsker Cato Isaksen for hat og på sin uhyggelige måte invaderer familielivet hans. Hvem er den ukjente som en dag henter Cato Isaksens sønn, Georg, i barnehagen?Dette er den femte boken om Cato Isaksen. Bøkene er solgt til en rekke land, og har også gått som TV-serie.

Biblioteksentralens omtale . Siv Ellen Blad spiller i operaorkesteret, og nå er det Svanesjøen som står på programmet.

Politietterforsker Cato Isaksen oppdager at den talentfulle kvinnen nylig hadde opplevd et postran. Og at hun var både elsket og hatet av sine nærmeste.

RELATERTE BØKER