Reelle tall i arbeid

Reelle tall i arbeid - Olav G. Dovland, Petter Pettersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olav G. Dovland, Petter Pettersen
DIMENSJON
8,20 MB
FILNAVN
Reelle tall i arbeid.pdf
ISBN
5383620910496

BESKRIVELSE

Fagfeltet reell analyse kan godt kalles teorien bak kalkulus, eller funksjonslære. Det som får resultatene i kalkulus til å være sanne, er den såkalte kompletthetsegenskapen til de reelle tallene. Forståelsen av de reelle tallene er derfor helt essensielt i reell analyse og er et hovedfokus i boka. Det som først og fremst kjennetegner Reelle tall i arbeid, er fokuseringen på viktigheten av egenskapene ved de reelle tallene og det at forfatterne har forsøkt å la framstillinga skille seg tydelig fra den typiske innføringsboka i reell analyse. Reelle tall i arbeid er i utgangspunktet skrevet som ei lærebok i reell analyse tilpasset masterutdanningen for matematikklektorer som skal jobbe på ungdomstrinnet og i videregående skole. Men den inneholder også det en vanligvis forbinder med et innføringskurs i reell analyse, slik at den er ment å passe også for studenter i ren og anvendt matematikk.

de første etikkreglene for sosialarbeidere tok form i uSa i 1920-årene (lingås 1993). i 1967 kom norsk Sosi-alarbeiderforbunds første yrkesetiske retningslinjer.

Syntaks. Int( number ) Syntaksen for funksjonen HELTALL har følgende argumenter: Tall Obligatorisk.

RELATERTE BØKER