Superhelten Arild og verdens peneste ku

Superhelten Arild og verdens peneste ku - Emmanuel Guibert | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emmanuel Guibert
DIMENSJON
10,75 MB
FILNAVN
Superhelten Arild og verdens peneste ku.pdf
ISBN
3574495192443

BESKRIVELSE

En av verdens mest populære bokserier for barn. Hverdagshelten Arild er ulykkelig forelsket i Pernille, den peneste kua han vet om. Hun lukter godt, håret hennes er kjempefint, og hun får Arild til å skjelve bare hun er i nærheten. Han burde kanskje ta mot til seg og fortelle at han ELSKER henne?! ALDRI I VERDEN! Stadig flere norske lesere oppdager Superhelten Arild - nå 11 000! Bøkene tar hverdagene på kornet - gjenkjennelig og morsomt for alle som har vært barn en gang. En lettlest tegneserie du blir hekta på!

Gymlæreren er en enorm hane. Bøker i kategorien Tegneserier. Se vårt gode utvalg, priser og tilbud av bøker. Gled deg til å bli bedre kjent med verdens mest sjarmerende blå esel.

og Harald H. laget en humoristisk tegneserie med tittelfiguren «Kaptein Supertruse».

RELATERTE BØKER