Verden som var min; Åttitallet; Bind 3

Verden som var min; Åttitallet; Bind 3 - Ketil Bjørnstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ketil Bjørnstad
DIMENSJON
6,36 MB
FILNAVN
Verden som var min; Åttitallet; Bind 3.pdf
ISBN
9131023007185

BESKRIVELSE

Tredje bind i Ketil Bjørnstads selvbiografiske krønike om vår nære fortid handler om jappetidas tiår og opprørsidealene som forsvant. Ulykker, attentater og hendelser i forfatterens eget liv, gir ham personlige problemer, både i forhold til sin egen kropp, sitt kunstneriske arbeid og til menneskene rundt ham.Den kalde krigen blusser opp igjen, og mareritt-høsten 1983 står verden nok en gang på randen av atomkrig. Året etter arresteres byråsjef Arne Treholt, siktet for spionasje. Bjørnstads engasjement i saken får etter hvert konsekvenser for hans eget liv, og den idyllen forfatteren dyrket og trodde på gjennom store deler av syttitallet, er nå fullstendig forsvunnet. Svik, løgn og utroskap blir sentrale elementer i en fortelling som igjen ligger tett opp til historiske hendelser, blant annet Berlin-murens fall. I enda større grad enn i de to første bindene, kretser forfatteren rundt både verdens og sine egne, moralske dilemmaer.Pressen skriver:"Ketil Bjørnstad fortsetter å skrive sitt liv i et tempo og omfang som ville imponert Hans Jæger. ... underholdningsverdien er stor og tidsbildet er skarpt tegnet opp av en mann som sto midt i sin tid." Turid Larsen, Dagsavisen"Det er et grunnleggende raust bokprosjekt. Bjørnstad viser seg frem i all sin svakhet, forfengelighet og dumhet. En mann med så mye talent, så mye suksess, som har samarbeidet med de største stjernene, selv han er usikker og sårbar. Det er sjelden man ser en forfatter utsette seg for så stor personlig risiko i skrivingen." Ola Jostein Jørgensen, Dagbladet"... det formatet han har valgt, vil utvilsomt glede mange."Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv"Selv om ikke Bjørnstad akkurat er en utpreget humorist, bidrar hans nevroser og uttalte følelse av utenforskap til scener som nesten er på nivå med Solstad." Mari Grydeland, Aftenposten"Verd å lese"Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen Terningkast 5

Bind 5: Tyvetallet (roman, Aschehoug, 2019) Diskografi. Åpning (1973) Berget det blå ... Når der øverst til højre står "MIN KONTO", er du logget ind.

159,-NÅ 139,-Kjøp på Ebok.no «Verden som var min : bind 3 : åttitallet» av Ketil Bjørnstad Utgitt av Aschehoug 2017 Dette er tredje del av Ketil Bjørnstads store verk, der han forteller om sitt eget liv, flettet sammen med nasjonale og internasjonale hendelser som preget årene 1980-1989. Det grensesprengende tiåret. «Verden som var min.

RELATERTE BØKER