Business; kriminalroman

Business; kriminalroman - Terje Bjøranger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Bjøranger
DIMENSJON
8,68 MB
FILNAVN
Business; kriminalroman.pdf
ISBN
3409469467817

BESKRIVELSE

Business er en medrivende og realistisk krimroman av politiadvokat i Kripos, Terje Bjøranger.En mann kommer inn i en blomsterbutikk på Aker Brygge. Drar fram en pistol og skyter kvinnen som ekspederer. Mannen setter bevisst fingeravtrykk og vinker til overvåkningskameraet. Likevel greier ikke politiet å identifisere morderen.For politietterforsker Charlie Robertsen blir dette en reise inn i en mørk verden der menneskehandel er «big business», men hvem står bak og hvordan kan de komme unna uten å sette spor etter seg?Business er andre bok om Charlie Robertsen.

I den nye straffeloven av 2005 er dette skillet opphevet.Kriminalstatistikken, som utgis av Statistisk sentralbyrå, gir årlig oversikt over den kriminalitet som er registrert av ... Blindgang: kriminalroman. Blindgang: kriminalroman.

En mann kommer inn i en blomsterbutikk på Aker Brygge. Drar fram en pistol og ... Business: kriminalroman; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Robertson, Charlie (fiktiv person) Oslo; År: 2019; Noter: En mann kommer inn i en blomsterbutikk på Aker Brygge, drar frem en pistol og skyter kvinnen bak disken.

RELATERTE BØKER