Djevelen og frøken Prym

Djevelen og frøken Prym - Paulo Coelho | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paulo Coelho
DIMENSJON
12,9 MB
FILNAVN
Djevelen og frøken Prym.pdf
ISBN
6667213287413

BESKRIVELSE

I Djevelen og frøken Prym utforsker Paulo Coelho kampen mellom det gode og det onde. En mystisk fremmed ankommer til den avsidesliggende landsbyen Viscos. Med seg har han elleve gullbarrer og en underlig skygge. Gamle Bertha, som dag etter dag sitter utenfor huset sitt ved landsbyporten, gjenkjenner skyggen som den lenge bebudede Djevelen, som vil føre Viscos i undergangen. Den fremmede leter etter svar på spørsmålet som betyr alt for ham: Er menneskene dypest sett gode eller onde?

Oversatt fra portugisisk av Bård Kranstad. Søkeresultater for Djevelen og frøken Prym - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel Slitsomt fra en gladintellektuell. Paulo Coelho: DJEVELEN OG FRØKEN PRYM Oversatt av Anne Elligers Bazar Svulstig pseudo-litteratur fra en som stoler så lite på sin leser at han skriver forord for å forklare moralen i historien han skal fortelle. I Djevelen og frøken Prym utforsker Paulo Coelho kampen mellom det gode og det onde.

En mystisk fremmed ankommer til den avsidesliggende landsbyen Viscos. Med seg har han elleve gullbarrer og en underlig skygge. Kjøp Djevelen og frøken Prym fra Bokklubber Romanen handler om kampen mellom det gode og det onde.

RELATERTE BØKER