Formildende omstendigheter

Formildende omstendigheter - Chris Tvedt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Chris Tvedt
DIMENSJON
8,13 MB
FILNAVN
Formildende omstendigheter.pdf
ISBN
7882262247755

BESKRIVELSE

"Du skal ikke slå i hjel, er Moselovens femte bud. Det samme sier straffeloven - bortsett fra i nødverge." Advokat Mikael Brenne står ovenfor en utrolig intrikat og rystende sak. En natt blir forsvarsadvokat Mikael Brenne vekket av en telefon. Det er en klient, Nina Sunde, som ringer, og hun er livredd. Noen har tatt seg inn i huset hennes. Mikael kaster seg i bilen, men da han kommer frem er det for sent. I stuen ligger Ninas eks-mann, skutt.Det ser ut som et soleklart tilfelle av nødverge og Mikael kjenner seg trygg på at han skal få Nina frikjent. Men det viser seg at hun ikke har fortalt sannheten.Bak løgnene kommer en annen historie til syne, så grusom at ingen tror på den.Og selv om den skulle være sann, innser Mikael at det ikke er sikkert at det vil hjelpe Nina Sunde.For hvor går egentlig grensen?Når er det lov å drepe et annet menneske?Fra anmelderne:«Chris Tvedt vet å legge opp til et rettssalsdrama uten sidestykke»Gunn Magni Galaaen, Trøndeavisa"Forfatteren har en magnetisk evne til å føre leseren inn i handlingen - bli med på hovedpersonens opp- og nedturer både etterforskningsmessig og på det private plan."Jon Terje Grønli, GjengangerenSPENNENDE OG TANKEVEKKENDE"Endelig en ny Mikael Brenne-krim!"Liv Lysaker, LO Media

0 antonymer for omstendigheter. 5 relaterte ord for omstendigheter. Kjøp Formildende omstendigheter fra Tanum 'Du skal ikke slå i hjel, er Moselovens femte bud.

En natt blir forsvarsadvokat Mikael Brenne vekket av en telefon. Ingen formildende omstendigheter ODA LOVES YOU: Oda Evjen Gjøvåg hadde fortjent en bedre låt. Det hjelper så lite at hun kan synge, når ørene mine krøller seg av den utmattende melodien. Formildende omstendigheter er omstendigheter ved forbrytelsen eller lovbryterens livssitua-sjon som taler for at lovbryteren bør idømmes lavere straff innenfor strafferammen.

RELATERTE BØKER