Henrik Ibsen

Henrik Ibsen - Robert Ferguson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Ferguson
DIMENSJON
11,53 MB
FILNAVN
Henrik Ibsen.pdf
ISBN
4101791989304

BESKRIVELSE

Robert Fergusons biografi om Henrik Ibsen (1828-1906) skapte voldsom debatt da den utkom første gang i 1996. Ferguson bryter med det tradisjonelle bildet av den norske nasjonaldikteren som en kunstnerisk halvgud, og isteden blir vi introdusert for et menneske med alle sine brister og lyter. Fergusons britiske bakgrunn gjorde ham også i stand til å betrakte Ibsen, Norge og nordmenn utenfra: Ibsen var, som sin skikkelse Peer Gynt, norsk av fødsel, men verdensborger av gemytt. Mellom evne og higen er en modig og forfriskende biografi, skrevet i en uakademisk, personlig og fortellende stil som vil etterlate mange lesere både beundrende og vantro.

Bare noen dager etter havariet av «Alexander L. Henrik Ibsen. Å være advokat, det er jo så usikkert å leve av, især når man ikke vil befatte seg med andre forretninger enn de som er fine og smukke.

Sponsor: Velkommen til Henrik Ibsens barndomshjem på Venstøp. Her bodde han fra han var 7 - 15 år gammel.

RELATERTE BØKER