Økonomistyring for prosjektledere

Økonomistyring for prosjektledere - Terje Berg, Tore Vikene | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Berg, Tore Vikene
DIMENSJON
9,15 MB
FILNAVN
Økonomistyring for prosjektledere.pdf
ISBN
1936603586175

BESKRIVELSE

Økonomistyring for prosjektledere gir en systematisk og samlet fremstilling av økonomistyring for prosjektledere. Lønnsomhet vies oppmerksomhet gjennom alle prosjektets faser, fra initiering til det avsluttes og gevinsten skal tas ut av oppdragsgiver. For å gjøre fremstillingen så pedagogisk som mulig, underbygges teorien av modeller og illustrasjoner, samt eksempler som skal belyse den aktuelle tematikken. Til hvert kapittel er det utarbeidet oppgaver med tilhørende løsningsforslag.Sentrale temaer i boken: Hvordan utøve forutsigbar og god økonomistyring av prosjekter Lønnsomhetsberegning av prosjekter Identifisering av gevinstmuligheter og styring mot gevinstuttak Utarbeidelse av kalkyler og budsjetter Hvordan oppnå god kostnadskontroll Målekriterier, avviksanalyse og oppfølging av økonomi Realisering av gevinster og måling av gevinster fra et prosjektØkonomistyring for prosjektledere er aktuell for kurs i prosjektledelse på universitets- og høyskolenivå, samt bedriftsinterne kurs. Den egner seg også godt for ikke-økonomer som har behov for kunnskap om økonomistyring i prosjekter og økonomimedarbeidere med ansvar for oppfølging av prosjektøkonomi.

utgave, Arild Stavne, Jan Thormodsæter . Ingen annonser Kjøp Selg.

Lønnsomhet vies oppmerksomhet gjennom alle prosjektets faser, fra initiering til det avsluttes og gevinsten skal tas ut av oppdragsgiver. Kjøp økonomistyring på Kelkoo. Sammenlign tilbud på økonomistyring i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Kjøp Økonomistyring for prosjektledere fra Norske serier Økonomistyring for prosjektledere gir en systematisk og samlet fremstilling av økonomistyring for prosjektledere.

RELATERTE BØKER