Korrosjon og korrosjonsvern

Korrosjon og korrosjonsvern - Einar Bardal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Bardal
DIMENSJON
6,39 MB
FILNAVN
Korrosjon og korrosjonsvern.pdf
ISBN
5403986023396

BESKRIVELSE

Forfatteren har skrevet denne boka på bakgrunn av 30 års arbeid innen forskning, undervisning og oppdragsvirksomhet på korrosjonsområdet og tilgrensende fagfelt. Den er først og fremst skrevet for korrosjonsundervisningen ved fakultetene for maskinteknikk og marin teknikk ved NTH og frivillige som følger disse kursene, samt annen ingeniørutdanning. Med stikkordregister.

349 kr Kjøp Apple Lightning kabel, USB till ... 169 kr.

Tags: ntnu hist tmak2003 korrosjon korrosjonogkorrosjonsvern korrosjonsvern tmt4255 tmm4170. Kjøp ny 492 ... CORRON +47 92033355 Spesialister på korrosjonsbeskyttelse av skip, offshore-installasjoner og kaianlegg Les mer om oss CORRON AS Din partner innen katodisk beskyttelse og korrosjonsvern Corron AS er et selskap med fokus på salg av anoder og rådgivende tjenester innen korrosjonsbeskyttelse.

RELATERTE BØKER