Statistikk for ingeniører

Statistikk for ingeniører - Frede Frisvold, Jan Gunnar Moe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frede Frisvold, Jan Gunnar Moe
DIMENSJON
11,66 MB
FILNAVN
Statistikk for ingeniører.pdf
ISBN
2731675421249

BESKRIVELSE

Boka er skrevet etter retningslinjene i norsk rammeplan for utdanning av høgskoleingeniører. Den viser hvordan statistikk blir anvendt, samtidig som den gjør leseren kjent med fagets begrepsapparat og tenkemåte. Siden ingeniøryrket alltid er i forandring, trenger ingeniøren et solid faglig fundament som gjør det lett å lære mer fra andre kilder. Derfor har forfatterne lagt større vekt på å vise hvordan det grunnleggende stoffet er vevd sammen, enn på å beskrive et stort antall metoder og teknikker. Boka er skrevet med tanke på studentens behov. Det er repetisjon av viktige tankemønstre og detaljerte diskusjoner der begrepene og ideene er vanskelige å tilegne seg. Teori blir fulgt av eksempler og oppgaver som ligner eksemplene. Mer varierte oppgaver blir presentert etter hvert kapittel. Kryssreferanser knytter sammen stoffet i ulike deler av boka. Frede Frisvold er dr.ing. fra NTNU og har 14 års erfaring som forsker ved SINTEF. Han er førsteamanuensis ved Høgskolen i Ålesund. Jan Gunnar Moe er cand.real. med hovedfag i ren matematikk fra Universitetet i Bergen. Han har undervist i ungdomsskole, videregående skole og høgskole og er høgskolelektor ved Høgskolen i Ålesund.

Sertifikatet omfatter Sverdrupsgate 23, Stavanger og Østrestrandgate 80, i Kristiansand. Det er kun 2 ansatte i Kr.sand og de inngår i sertifikat til hovedkontoret i Stavanger iht Miljøfyrtårns regler for satellitt. Som ingeniør har du en teknologisk utdanning som gir jobbmuligheter i mange bransjer.

2017 - 13:50 ... Ledigheten for ingeniører startet å stige våren 2014, for godt over tre år siden. Alt mot slutten av 2015 var det mange ingeniører som hadde vært ledige så lenge at de hadde mistet retten på dagpenger - eller sto i fare for å miste retten om de ikke kom seg i jobb. Simpsons paradoks (også kalt Yule-Simpson-effekten) er at statistiske resultater fra en analyse av aggregert data, kan gi et annet resultat enn hva som er tilfelle i en statistisk analyse på gruppenivå..

RELATERTE BØKER