Tro - en kilde til livsmot?

Tro - en kilde til livsmot? - Anna Dalaker | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Dalaker
DIMENSJON
7,37 MB
FILNAVN
Tro - en kilde til livsmot?.pdf
ISBN
6907956853115

BESKRIVELSE

Når samfunnet stadig forteller om hvor viktig helsen er for god livskvalitet, blir dette en ekstra bør for den som rammes av kronisk sykdom. I boken beretter syv personer om sine erfaringer, og om hvordan troen hjelper dem til å mestre en krevende livssituasjon. Boken henvender seg denne gruppen, til pårørende og til ulikt fagpersonell. Forfatteren har lang erfaring i å veilede til grunnfestet tro og økt livskvalitet, og henter sin veiledning fra teologi, psykologi og egen praksis. Forord ved prof. Leif Gunnar Engedal.

februar, skuddårsdagen, døde han av kreft. Han lot ikke sykdommen ta over livet sitt, men tok over sykdommen.

På ulike måter finner de tilbake til troen på Guds godhet og erfarer Guds nærvær. Den er skevet i et velformulert, enkelt språk. Kjøp 'Tro - en kilde til livsmot?, håpets mysterium når sykdom preger livet' av Anna Dalaker fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER