Vanens makt

Vanens makt - Charles Duhigg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charles Duhigg
DIMENSJON
6,85 MB
FILNAVN
Vanens makt.pdf
ISBN
7831489125644

BESKRIVELSE

Hva skal til for at vi skal klare å forandre oss? Hvorfor klarer noen å endre seg til det bedre på bemerkelsesverdig kort tid, mens andre prøver og prøver uten å få det til? Nøkkelen finnes i vanene våre. Vanene dine bestemmer om du lykkes med å komme i form, gå ned i vekt, lansere et nytt produkt eller forandre verden til det bedre. I denne banebrytende boken kombinerer Charles Duhigg den nyeste forskningen med gode eksempler som gir svar på hvordan vaner oppstår og - ikke minst - hvordan de kan endres.

Informasjon. Innehåll: Boken visar oss att vi alla styrs av våra tankar och vanor och att det påverkar våra liv på gott och ont.

29 desember 2015 Kanskje ... Tankens og viljens betydning i livet vårt. Forfatter: Jan-Kristian Viumdal Utgiver: Vium forlag Pris: 275,- Omfang: 18 - 36 Læringsmål: Bevisstgjøre oss på vanenes og tankens betydning i livet vårt Målgruppe: Voksne Innhold: Boka viser oss at vi alle er styrt av våre tanker og vaner, og at dette påvirker livet vårt på godt og vondt.

RELATERTE BØKER