Vannbåret varme i boliger

Vannbåret varme i boliger - Sverre Fossdal, Per Gundersen, Bjørn-Roar Krog | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Fossdal, Per Gundersen, Bjørn-Roar Krog
DIMENSJON
3,60 MB
FILNAVN
Vannbåret varme i boliger.pdf
ISBN
3369355894712

BESKRIVELSE

Denne anvisningen presenterer i figurer og fotoer løsninger med vannbåret varme for nye boliger. Det er særlig lagt vekt på å gi energieffektive konstruksjonsløsninger som reduserer varmetapet og oppvarmingsbehovet i boligene. Videre er anvisningen ment som et hjelpemiddel til å vurdere inneklima, energiforbruk og praktiske løsninger for vannbårne varmesystemer. Både systemer for gulv, vegger og tak blir omtalt. Hvert kapittel inneholder en punktvis oppsummering som gjør det lettere å vurdere løsningene mot hverandre.

Den billigste utleieboligen ligger ute til Kr. 650.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Denne anvisningen presenterer i figurer og fotoer løsninger med vannbåret varme for nye boliger. Det er særlig lagt vekt på å gi energieffektive konstruksjonsløsninger som reduserer varmetapet og oppvarmingsbehovet i boligene. 10.3 Kombinert fordelingssentral for varme, sanitær og andre tekniske installasjoner.....

RELATERTE BØKER