Datteren

Datteren - Anne B. Ragde | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne B. Ragde
DIMENSJON
12,83 MB
FILNAVN
Datteren.pdf
ISBN
5972954469020

BESKRIVELSE

Margido er død. Torunn har overtatt driften av Neshov Begravelsesbyrå, samtidig som hun holder på med å gjøre den gamle, nedslitte gården til sin. For farfaren er det viktig at det flagges forskriftsmessig på Neshov, han har bestemt seg for å spandere både ny flaggstang, vimpel og flagg på Torunn. Det riktig skinner på tunet da stangen er reist, og for første gang i livet kjenner Torunn seg virkelig forpliktet. Men da hun tar skrittet helt ut og vil skifte etternavn til Neshov, går det i svart for moren, og den gode kontakten de to så møysommelig har opparbeidet, blir brutt med et pennestrøk.I høstferien skal Erlend og hele den danske familien hans innta gården. Torunn gruer seg til besøket. Utsiktene blir ikke bedre da Kai Roger kommer drassende med to grisunger, som han mener Erlends tre barn kan ha glede av. Torunn er ferdig med griser, hun er ferdig med Erlend, og hun er ferdig med Kai Roger. Men denne gangen skal Torunn få se hva Erlend virkelig er gjort av. Og kanskje skal det vise seg at Kai Roger får rett til slutt.Med "Datteren" samler Anne B. Ragde trådene i historien om Neshov-folket. Dette er Torunns bok: en roman om en kvinne som hele livet har flyktet, men som endelig våger å ta ansvar, stå opp for seg selv og velge kjærligheten.

Da datteren ville hjem, ble politiet med hjem. Hjemme fikk Wigtil beskjed av politiet om at han skulle ... Jahn Teigens bisatt: Datteren fremførte «Adieu» TØNSBERG/OSLO(VG) Klokken 12.30 onsdag ble den folkekjære artisten bisatt i Tønsberg domkirke. Norsk: ·(familie) Jente som er barnet til noen, jente sett i forhold til foreldrene.

Unger på SFO kan jo være mange steder, noen ganger er de i gymsalen, andre ganger er de ute. Med Datteren samler Anne B. Ragde trådene i historien om Neshov-folket og gir oss svar på spørsmål vi har grunnet på gjennom hele serien.

RELATERTE BØKER