Et lite sidesprang

Et lite sidesprang - Denise Rudberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Denise Rudberg
DIMENSJON
3,60 MB
FILNAVN
Et lite sidesprang.pdf
ISBN
8043192680350

BESKRIVELSE

Marianne Jidhoff er 55 år, advokatsekretær og nylig enke. Hennes ektemann var ved sin død en hyllet mann. Men han var ikke like tro mot sin hustru som han var rettskaffen. Etter hans død blir Marianne overtalt til å gå tilbake til sin gamle jobb hos påtalemyndighetene, som opplever lekkasjer og trenger noen de kan stole på. Når en finansmann blir brutalt drept utenfor sitt eget hjem på Östermalm, får Marianne saken, sammen med den erfarne kriminaletterforskeren Torsten Ehn. Forbrytelsen viser seg snart å ha koblinger til en bisarr virksomhet som drives i det skjulte. En virksomhet der kun de som er beredt til å betale dyrt for seg har tilgang og får leve ut sine aller hemmeligste fantasier.Dette er opptakten til den første delen av Denise Rudbergs kriminalromaner med Marianne Jidoff i sentrum. Elegant crime kaller forfatteren sin nye sjanger med kriminalhistorier satt i et overklassemiljø. Det er stilfullt, elegant og spennende. Bøkene i serien er allerede solgt til SF for filmatisering.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Marianne Jidhoff er ... Pris: 129,-.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Marianne Jidhoff er ... Pris: 129,-.

RELATERTE BØKER